Huur een container voor tijdelijke opslag – dit kost het!

Wilt u een container huren voor de opslag van bijvoorbeeld meubels bij een verhuizing, terrasinboedel van uw horecagelegenheid, werkmaterieel of gereedschap? Een uitstekende keuze. Wat is de prijs van een huur container voor opslag? En welke maat opslagunit moet u kiezen? We leggen het uit in deze blog.

Lees meer

Wat kost een container huren?

Heel praktisch en nuttig al die verschillende units, maar wat kost het huren van een container nu eigenlijk? Natuurlijk is de huurprijs van een container afhankelijk van het type container of unit waar het om gaat. Hier zetten we de prijzen voor containers op de bouw en de evenementensector op een rij.

 

Lees meer

Sanitair container huren voor op de bouwplaats: 5 redenen

Een sanitair container of wc container huren is ideaal voor bouwprojecten. Deze mobiele toiletwagens met wasbakken zijn dan ook een veel gevraagd item door onze bouwklanten. We geven u 5 redenen om een sanitair container te huren voor op de bouwplaats!

Lees meer

Wat kun je met een glazen container? 5 inspirerende toepassingen!

Een glazen container is een zeecontainer, waarbij de wanden zijn vervangen door raampartijen. Een glazen container is een zeecontainer, waarbij de wanden zijn vervangen door raampartijen. Wat is er allemaal mogelijk met zo’n glazen unit, kunt u een glazen container huren en wat zijn eigenlijk de afmetingen? We inspireren u graag met 5 bijzondere toepassingen van dit type container!

Lees meer

Werfkeet kopen: waar moet je rekening mee houden?

Denkt u erover om een werfkeet te kopen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Uiteraard uw begroting, en uw wensen voor de indeling. Maar er zijn ook praktische punten die komen kijken bij een eigen unit. Waar moet u precies allemaal aan denken als u een werfkeet of bouwkeet  gaat kopen? We zetten het voor u op een rij.

Lees meer

Bouwkeet kopen bij Custom Rent: de voordelen

Bij het kopen van een bouwkeet gaat u vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Dit is een forse investering in uw bedrijf; u vertrouwt de oplevering ervan daarom ook niet zomaar aan iemand toe. Dat begrijpen we. Daarom staan een korte levertijd én goede communicatie bij Custom Rent altijd voorop. Dit zijn de voordelen als u een bouwkeet koopt bij Custom Rent.

Lees meer

Wanneer kunt u het beste een tijdelijke werfkeet huren?

Een kleine schaftwagen, ook wel werfkeet is handig om tijdelijk te huren. Maar in welke gevallen kunt u beter kiezen voor een tijdelijke werfkeet en wanneer is het aan te raden om een grote schaftunit op de bouw neerzetten? We geven een aantal voorbeelden.

Lees meer

Meer ruimte nodig voor restaurantgasten? Huur een container!

Door de coronamaatregelen mag u als restaurant of café nog maar 30 gasten binnen ontvangen. Buiten is het aantal gasten daarentegen onbeperkt, dus daar kunt u uitbreiden. Custom Rent biedt uitkomst, met praktische en robuuste containers voor de horeca. Bijvoorbeeld als tijdelijke bar of voor de uitgifte van spullen.

Lees meer

Een uitvoerderskeet inrichten: wat komt erbij kijken?

Wat ervoor nodig is om jullie uitvoerderskeet in te richten, hangt af van de mogelijkheden op de bouwlocatie en de wensen van het bouwpersoneel. Bekijk alle mogelijkheden voor de inrichting van uw uitvoerderskeet.

Lees meer

Wat is er nodig om een container of unit aan te sluiten?

Er zijn verschillende soorten containers en units die aangesloten kunnen worden op het riool, de watervoorziening, de gasaansluiting en de elektriciteit. Zoals schaftunits, koelcontainers, sanitaire units, kassa units, schakel units en kantoorunits. Lees meer.

Lees meer

Dit moet u erover weten: sanitair units voor uw bouwterrein

Moet u allerlei zaken regelen voor uw bouwproject, zoals vergunningen, materiaal en machines? Vergeet dan zeker niet om ook sanitairoplossingen voor uw werknemers te regelen. Lees deze blog als u meer wilt weten over de verschillende sanitaire units en voorzieningen die u kunt huren voor uw bouwterrein.

Lees meer

Wat kan je allemaal met een tweedehands zeecontainer doen?

Een zeecontainer een tweede leven inblazen? Goed plan! Door de robuuste uitstraling, de standaard maten en de wind-en waterdichte eigenschappen zijn containers razend populair aan het worden. Deze relatief goedkope oplossingen worden omgetoverd tot studio, atelier en tuinhuis. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Leest u meer over overige creatieve toepassingen.

Lees meer

Waar moet u aan denken bij het huren van een schaftkeet?

Een schaftkeet wordt vaak ingezet op een bouwplaats of werkterrein, als pauzeruimte (of: schaftruimte) en opslagruimte. Een schaftwagen wordt ook wel een bouwkeet genoemd. De bouwkeet is bijvoorbeeld voor bouwmedewerkers en schilders om veilig en droog te kunnen overleggen of te schaften. Een schaftkeet is relatief goedkoop, handig en snel in te zetten voor uiteenlopende projecten.

Lees meer

Een koppelbare container inzetten - hoe en waarvoor?

Meer goederen of materialen opslaan? Containers kunnen aan elkaar gekoppeld worden - zowel naast elkaar als bovenop elkaar, voor extra ruimte en opslag. Containers zijn relatief goedkope opslagplaatsen en zijn makkelijk aan elkaar te verbinden. Opslagcontainers worden daarom vaak op een bouw- of werkterrein gebruikt. Verder is het efficiënt en veilig om de containers op elkaar te stapelen voor transport over zee. Ze kunnen overal ter wereld naar toe worden vervoerd.

Lees meer

Bouwkeet containers: wat voor soorten bouwketen zijn er?

Als aannemer of projectleider in de bouw is een bouwkeet huren (ook wel schaftunit of schaftwagen genoemd) zeker een taak op de to-do list. Een bouwkeet is een tijdelijk kantoor of pauzeruimte op een bouwterrein. Via Custom Rent bestelt u makkelijk een schaftcontainer. Snel afvinken maar! Eerst meer weten over de verschillende soorten bouwketen? Lees meer over de extra's die u kunt toevoegen.

Lees meer

Pop up container op een festival of evenementen: waar kunt u deze voor gebruiken?

Een pop up container is een zeecontainer of een unit, die van top tot teen is aangepast. Een gebruikte zeecontainer een tweede kans geven in de vorm van een pop up container is een duurzaam en handig initiatief. De pop up container wint aan populariteit want de mogelijkheden met deze containers zijn namelijk eindeloos. Bijvoorbeeld als tijdelijke winkel, festival- of beurs stand. Pop up containers zijn daarom niet meer weg te denken uit het evenementenlandschap.

Lees meer