Blog

Bouwhekken huren: wat moet u weten?

Bent u druk bezig met de voorbereidingen van een evenement of het inrichten van een bouwplaats? Dan is het regelen van bouwhekken een stap die u niet mag overslaan. Hoe pakt u dit het slimste aan? Welke mogelijkheden zijn er? En kun u bouwhekken beter huren of kopen? In deze blog helpen we u op weg.

Lees meer

Kunststof of stalen rijplaten huren: wanneer kiest u voor welke?

Heeft u een stevige ondergrond nodig voor uw evenement? Zoekt u een solide basis om een container op te plaatsen? Of wilt u uw grasveld of bouwterrein beschermen tegen het aan- en afrijden van vrachtwagens? Dan zijn rijplaten de oplossing. Bij ons kunt u zowel kunststof als stalen rijplaten huren. Maar wanneer kiest u voor welke? In deze blog vertellen we u graag meer over de voordelen van elk type en hoe u de beste keuze maakt.

Lees meer

Mobiel toilet huren: de praktische oplossing voor elke locatie

Op zoek naar een flexibele sanitaire oplossing voor uw volgende evenement of bouwproject? Dan is een mobiel toilet huren een slimme keuze. Wat zijn de voordelen van een mobiel toilet? Welke opties zijn er? En wat zijn eventuele aandachtspunten? In deze blog vertellen we het u graag.

Lees meer

Opslagcontainer huren: de slimme & voordelige keuze

Een opslagcontainer huren is in allerlei gevallen een slimme keuze. Of u nu een evenement organiseert, een bouwplaats inricht of simpelweg wat extra opslagruimte nodig hebt, een opslagcontainer biedt uitkomst. In deze blog gaan we dieper in op het huren van een opslagcontainer en leggen we uit waarom het huren van een container bij Custom Rent de beste keuze is.

Lees meer

Urinoir huren: een praktische en hygiënische oplossing

Bij het organiseren van een evenement of festival zijn er tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Een van die aspecten is het bieden van voldoende sanitaire voorzieningen voor je gasten. Een uitstekende optie om in die behoefte te voorzien is het huren van urinoirs. Urionoirs, die onder het type ‘chemisch toilet’ vallen, zijn een handige keuze. Ze vereisen namelijk geen afvoer- of watertoevoeraansluitingen. Het afvalproduct wordt opgevangen in de chemische bak eronder. Onze mobiele staande urinoirs bieden bovendien plaats aan vier personen tegelijk.

Lees meer

Ontdek de vele voordelen van een pop-up store

Hoe kun je als ondernemer jouw product of dienst onder de aandacht brengen zonder de hoge kosten en risico’s van een vast winkelpand? Een pop-up store kan dan de oplossing bieden. Pop-up stores zijn tijdelijke winkels die op verschillende locaties kunnen worden geplaatst. In deze blog bespreken we de voordelen van het openen van een pop-up store in vergelijking met een vast winkelpand en de verschillende manieren waarop een pop-up store gebruikt kan worden. We bespreken ook hoe je het opzetten van een pop-up store het beste kunt aanpakken en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een locatie.

Lees meer

Containers en units voor de festivalbranche

Custom Rent begrijpt als geen ander dat het organiseren van een succesvol evenement of festival begint bij een goede aankleding en praktische oplossingen. Daarom bieden wij een brede productrange aan containers en units, waardoor we in één levering alle gewenste units en containers voor uw evenement kunnen leveren.

Lees meer

EHBO Units: de veilige back-up locatie voor elk evenement

Bij het organiseren van een evenement of festival zijn er talloze regels waaraan voldaan moet worden om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Eén van deze regels is het verplicht hebben van een EHBO team en een EHBO unit op het terrein. Gelukkig biedt Custom Rent de oplossing met onze kantoorunits die eenvoudig in te richten zijn als EHBO units.

Lees meer

Containers en units voor de bouwbranche

Ook op het gebied van tijdelijke onderkomens in de bouwbranche is Custom Rent hét adres. Of u nu op zoek bent naar schaftunits, opslagcontainers, kantoorunits of sanitair units, wij hebben de oplossing voor u.

Lees meer

Mobiele kleedruimte voor evenementen

Bij Custom Rent zijn we specialist in tijdelijke units, zo bieden we ook diverse mobiele kleedkamers voor evenementen. Een mobiele kleedruimte kan praktisch zijn bijvoorbeeld bij de opbouwfase van de podia, maar ook gedurende het festival. Bijvoorbeeld als plek voor artiesten of personeel om zich om te kleden, of als opslagruimte voor hun audio-apparatuur. In deze blog leest u alles over de indeling, prijzen en huurvoorwaarden.

Lees meer

Werfkeet of mobiele schaftkeet: waar moet je rekening mee houden?

Denkt u erover om een werfkeet of mobiele schaftkeet te kopen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Uiteraard uw begroting, en uw wensen voor de indeling. Maar er zijn ook praktische punten die komen kijken bij een eigen unit. Waar moet u precies allemaal aan denken als u een werfkeet of bouwkeet  gaat kopen? We zetten het voor u op een rij.

Lees meer

Event container huren: maak er wat moois van deze zomer!

Nederland gaat weer massaal naar evenementen en de festivalzomer is inmiddels al volop losgebarsten. Waar bent u als evenementenorganisatie dan zonder event containers? Zo’n mobiele unit huren is relatief voordelig en daarbij is hij voor meerdere doeleinden inzetbaar. In deze blog vertellen we u over de voordelen, de verschillende typen en de bijbehorende prijzen wanneer u een event container wilt huren. 

Lees meer

Pop-up store openen voor uw tentoonstelling of activiteit

Heeft u een webshop en wilt u die uitbreiden naar een vaste winkel, of wilt u producten of kunst tentoonstellen? Test uw winkel door een pop-up store te openen. Een ideale manier om te testen of producten aanslaan en om naamsbekendheid te verkrijgen. Dit kan op diverse manieren en op diverse plaatsen, van winkelpand tot aan glazen container. We vertellen u graag meer!

Lees meer

Bouwkeet vervoeren: hoe doe je dat?

Een bouwkeet of schaftkeet die je makkelijk kunt vervoeren is ideaal voor langdurige buitenklussen. We hebben het dan over een snelverkeer bouwkeet, waarmee je over de weg kunt rijden. De snelverkeer schaftwagen leveren wij standaard met kenteken, want dit is verreweg het meest praktisch. Met zo’n verrijdbare keet heb je je schuilplek (en optioneel toilet) altijd bij je. In deze blog gaan we in op de mogelijkheden voor een mobiele schaftwagen bij Custom Rent.

Lees meer

Huur een container voor tijdelijke opslag – dit kost het!

Wilt u een container huren voor de opslag van bijvoorbeeld meubels bij een verhuizing, terrasinboedel van uw horecagelegenheid, werkmaterieel of gereedschap? Een uitstekende keuze. Wat is de prijs van een huur container voor opslag? En welke maat opslagunit moet u kiezen? We leggen het uit in deze blog.

Lees meer

Wat kost een container huren?

Heel praktisch en nuttig al die verschillende units, maar wat kost het huren van een container nu eigenlijk? Natuurlijk is de huurprijs van een container afhankelijk van het type container of unit waar het om gaat. Hier zetten we de prijzen voor containers op de bouw en de evenementensector op een rij.

 

Lees meer

Sanitair container huren voor op de bouwplaats: 5 redenen

Een sanitair container of wc container huren is ideaal voor bouwprojecten. Deze mobiele toiletwagens met wasbakken zijn dan ook een veel gevraagd item door onze bouwklanten. We geven u 5 redenen om een sanitair container te huren voor op de bouwplaats!

Lees meer

Wat kun je met een glazen container? 5 inspirerende toepassingen!

Een glazen container is een zeecontainer, waarbij de wanden zijn vervangen door raampartijen. Een glazen container is een zeecontainer, waarbij de wanden zijn vervangen door raampartijen. Wat is er allemaal mogelijk met zo’n glazen unit, kunt u een glazen container huren en wat zijn eigenlijk de afmetingen? We inspireren u graag met 5 bijzondere toepassingen van dit type container!

Lees meer

Bouwkeet kopen bij Custom Rent: de voordelen

Bij het kopen van een bouwkeet gaat u vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Dit is een forse investering in uw bedrijf; u vertrouwt de oplevering ervan daarom ook niet zomaar aan iemand toe. Dat begrijpen we. Daarom staan een korte levertijd én goede communicatie bij Custom Rent altijd voorop. Dit zijn de voordelen als u een bouwkeet koopt bij Custom Rent.

Lees meer

Wanneer kunt u het beste een tijdelijke werfkeet huren?

Een kleine schaftwagen, ook wel werfkeet is handig om tijdelijk te huren. Maar in welke gevallen kunt u beter kiezen voor een tijdelijke werfkeet en wanneer is het aan te raden om een grote schaftunit op de bouw neerzetten? We geven een aantal voorbeelden.

Lees meer

Meer weten over onze containers en units?

Heeft u vragen naar aanleiding van een van onze blogs of wilt u graag wat meer weten over de verschillende containers en units die wij verhuren? Neem dan contact met ons op!