Bouwplaats inrichting - waar moet u aan denken?

Als het gaat om een complete bouwplaats inrichting, kunt u rekenen op Custom Rent. Wij kunnen u volledig voorzien van de juiste units en containers die nodig zijn om een bouwproject te ondersteunen, zoals opslagcontainers, sanitair units en milieucontainers. Voor grootschalige bouwprojecten zijn schaftunits of schakelunits ideaal. Schaftunits voor uw personeel zijn comfortabel en snel bij uw locatie bezorgd. Schakelunits zijn gemakkelijk te stapelen en goed geïsoleerd. Rijplaten horen ook bij een volledige bouwplaatsinrichting. Zodat het transport van en naar de bouwplaats soepel verloopt.

Wat heeft u nodig voor uw bouwplaatsinrichting? Laat het ons weten!

Nu een vraag over uw bouwplaatsinrichting? Bel 0182-764008

Uw bouwplaats inrichting via Custom Rent bestellen? Dit kunt u verwachten:

 

  • Uw volledige bouwplaatsinrichting is snel besteld en bezorgd - wij rijden door het hele land om u te voorzien van de juiste benodigdheden.

 

  • Deskundig advies over uw bouwplaats inrichting - als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van de juiste schaftunits, toiletten, milieucontainers of andere containers, zijn wij er voor u!

 

  • Uitgebreid aanbod containers en units - ook is het mogelijk om gehuurde containers volledig te customizen, extra's toe te voegen aan uw bouwplaatsinrichting zoals meubilair en de buitenkant van de containers te voorzien van uw eigen branding.

Kies uit deze units, containers en extra's voor uw bouwplaats inrichting:

Vragen over uw bouwplaatsinrichting? Vul dit formulier in en krijg binnen 1 werkdag antwoord.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.