Terug naar overzicht
Melanie Thijm Melanie Thijm
± 2 min

EHBO Units: de veilige back-up locatie voor elk evenement

Bij het organiseren van een evenement of festival zijn er talloze regels waaraan voldaan moet worden om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Eén van deze regels is het verplicht hebben van een EHBO team en een EHBO unit op het terrein. Gelukkig biedt Custom Rent de oplossing met onze kantoorunits die eenvoudig in te richten zijn als EHBO units.

 

Kantoorunits voor een specifiek doel

Onze kantoorunits zijn multifunctioneel en kunnen voor diverse doeleinden worden ingericht, waaronder dus een EHBO unit. Onze units zijn voorzien van elektrische aansluitingen, wateraansluitingen, verlichting en verwarming en kunnen in verschillende afmetingen worden geleverd, van 3m x 2.4m tot 10m x 3m.

 

Flexibele en snelle levering

Wij begrijpen dat bij het organiseren van een evenement, flexibiliteit en snelheid van leveren van groot belang zijn. Daarom bieden wij een persoonlijk contactpersoon die u snel van dienst kan zijn en zorgen wij dat de EHBO unit de volgende dag al gebracht kan worden, of u deze nu tijdelijk of voor onbepaalde tijd huurt.

 

Waarom Custom Rent?

Wij zijn een full-service verhuurbedrijf: behalve mobiele kleedkamers leveren we ook sanitair, opslag en koeling, hekwerk, rijplaten en meubilair. Kortom; alles om uw evenement of festival tot een succes te maken! 4 voordelen van Custom Rent:

  • Goed onderhouden, moderne mobiele kleedkamers
  • Standaard op locatie geleverd
  • Flexibele huurperioden
  • Vaste contactpersoon

 

Interesse in een EHBO container voor uw evenement?

Heeft u specifieke wensen voor uw EHBO unit? Bel ons even, of vraag vrijblijvend een offerte aan.