Terug naar overzicht
Melanie Thijm Melanie Thijm
± 2 min

Containers en units voor de bouwbranche

Zo goed als nieuw en duurzaam


Waarom kiezen voor containers en units als tijdelijk onderkomen in de bouwbranche? Ten eerste zijn onze units en containers (zo goed als) nieuw en duurzaam, waardoor ze weken, maanden en zelfs jaren als tijdelijk onderkomen kunnen dienen op uw bouwlocatie. Daarnaast zijn onze containers en units gemakkelijk te plaatsen en snel te leveren, waardoor u direct aan de slag kunt op uw bouwproject.


Een efficiënte inrichting van uw bouwplaats


Maar dat is nog niet alles. Bij Custom Rent denken we graag met u mee en bieden we deskundig advies over uw bouwplaats inrichting. We kunnen u volledig voorzien van de juiste units en containers die nodig zijn om uw bouwproject te ondersteunen, inclusief meubilair en zelfs complete keukeninrichting.

Korte communicatielijntjes

Daarnaast staan we bekend om ons snelle schakelen, korte communicatielijntjes en proactieve houding. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan zorgen wij ervoor dat deze snel en vakkundig wordt verholpen. Zo kunt u ongestoord doorgaan met uw werkzaamheden, zelfs midden in de winter als de kachel uitvalt.

Vakkundig advies en snelle service 

Kortom, bij Custom Rent kunt u rekenen op een volledige bouwplaats inrichting op maat, inclusief alle benodigde containers, units en meubilair. Onze units en containers zijn duurzaam, gemakkelijk te plaatsen en snel te leveren. En met onze deskundige advies en snelle service kunt u zich volledig richten op uw bouwproject. Bestel vandaag nog uw bouwplaats inrichting bij Custom Rent en ervaar het gemak van containers en units als tijdelijk onderkomen in de bouwbranche.

Daarom Custom Rent

Wij zijn een full-service verhuurbedrijf: behalve mobiele kleedkamers leveren we ook sanitair, opslag en koeling, hekwerk, rijplaten en meubilair. Kortom; alles om uw evenement of festival tot een succes te maken! 4 voordelen van Custom Rent:

  • Goed onderhouden, moderne mobiele kleedkamers
  • Standaard op locatie geleverd
  • Flexibele huurperioden
  • Vaste contactpersoon

Interesse in een container voor uw bouwplaats?

Heeft u specifieke wensen voor uw festival container? Bel ons even, of vraag vrijblijvend een offerte aan.