Terug naar overzicht
Melanie Thijm Melanie Thijm
± 2 min

Urinoir huren: een praktische en hygiënische oplossing

Overal een urinoir


Of het nu gaat om een evenement of een groot festival, urinoirs worden vaak op drukbezochte locaties geplaatst. Ze kunnen worden geplaatst op elke enigszins vlakke ondergrond en worden compleet met chemische opvang geleverd. Of je nu een evenement organiseert voor 50 personen of een grootschalig festival voor 20.000 bezoekers, wij kunnen de juiste hoeveelheid urinoirs leveren. Onze ervaren verkoopadviseurs denken graag met je mee om te bepalen hoeveel urinoirs je nodig hebt. Een goede inschatting van het aantal urinoirs is immers essentieel om de efficiëntie en hygiëne te waarborgen.


Afspraak is afspraak


Bij CustomRent begrijpen we het belang van betrouwbaarheid. Daarom zorgen wij ervoor dat de urinoirs op tijd worden geleverd en opgehaald. Afspraak is afspraak bij ons. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot tussentijdse reiniging. Onze reinigingswagen komt dan ter plaatse en zuigt als het ware het urinoir leeg. Hierbij maken we gebruik van onze milieuvriendelijke blauwe vloeistof, die ervoor zorgt dat het afvalproduct van de urinoirs en wc's effectief wordt afgebroken. Zo kan het urinoir volledig leeg en gereinigd weer worden verhuurd voor een volgend evenement.


Meer weten?


Bij CustomRent staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt en dat je gasten zich comfortabel en hygiënisch voelen. Door het huren van urinoirs ben je verzekerd van een praktische en hygiënische oplossing voor het sanitaire vraagstuk van jouw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verzorgen van de benodigde sanitaire voorzieningen.