Waar moet u aan denken bij het organiseren van een evenement?

Organiseert u een festival, beurs of ander event? Of het nu om een groot of klein evenement gaat: bij zo’n project komt een hoop kijken. Zo heeft u waarschijnlijk toiletvoorzieningen nodig, maar misschien ook kassahokjes, een bar en opslagruimtes. Voor het huren van zulke voorzieningen kunt u rekenen op Custom Rent. Wij leveren verschillende soorten containers en units, die u voor alle bovenstaande functies kunt gebruiken.

Waarom containers huren voor uw evenement?

Containers zijn ideaal voor gebruik op een festival of evenement. Om te beginnen zijn ze veelzijdig en kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan uw specifieke wensen. Met containers creëert u in een handomdraai extra ruimte, zonder dat u hoeft te investeren in permanente gebouwen. Bovendien zijn containers gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u ze op meerdere evenementen kunt inzetten. 

Wat heeft u nodig voor uw evenement? Laat het ons weten!

Custom Rent: uw partner voor een goed geregeld evenement

Waarom moet u Custom Rent inschakelen voor het huren van uw evenementenvoorzieningen? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten:

  • Ruime kennis en ervaring binnen de evenementen- en festivalbranche.
  • Niet alleen levering van containers en units, maar ook van gerelateerde benodigdheden, zoals hekwerk, rijplaten en meubilair.
  • Het hele jaar door verhuur en levering, in ieder seizoen.
  • Standaard op locatie geleverd en volgens afspraak weer opgehaald.
  • Tussentijdse controle van de containers (op verzoek). Is er iets defect? Dan halen we de container op en voorzien we u zo snel mogelijk van een nieuw exemplaar.
  • Flexibele huurperioden.
  • Vast contactpersoon voor snelle & soepele communicatie.

Nu een vraag over de inrichting van uw evenement? Bel 0182-764008

Voor deze evenementenvoorzieningen kunt u bij ons terecht:

Op zoek naar iets anders?

Wilt een ander (speciaal) type container huren, zoals een kleedruimte of EHBO-post? Ook hier kunnen we u bij helpen. Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de aankleding van uw evenement? Vul het formulier in, dan komen we binnen één werkdag bij u terug.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.