Terug naar overzicht
Eva van der Schans Eva van der Schans
± 3 min

Mobiel toilet huren: de praktische oplossing voor elke locatie

Op zoek naar een flexibele sanitaire oplossing voor uw volgende evenement of bouwproject? Dan is een mobiel toilet huren een slimme keuze. Wat zijn de voordelen van een mobiel toilet? Welke opties zijn er? En wat zijn eventuele aandachtspunten? In deze blog vertellen we het u graag.

 

Wanneer is het slim om een mobiel toilet te huren?

Organiseert u een festival of buitenbruiloft? Of richt u een bouwterrein in? Dan moet u waarschijnlijk ook toiletvoorzieningen regelen. Een mobiel toilet is in zulke gevallen een handige keuze. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en bieden uitkomst op locaties waar geen vaste toiletvoorziening, wateraansluiting of afvoer beschikbaar is.

 

De voordelen van een mobiel toilet huren

Een mobiel toilet huren heeft verschillende voordelen:

  • Geen waterafsluiting of afvoer nodig. Het toilet is voorzien van een opvangbak, waardoor het overal geplaatst kan worden.
  • Overal inzetbaar. Mobiele toiletten kunnen op vrijwel elke locatie worden neergezet, zolang deze bereikbaar is met een vrachtwagen.
  • Betaalbaar. Een mobiel toilet huren is een van de meest betaalbare oplossingen om een locatie uit te rusten met tijdelijke sanitaire voorzieningen.

 

Waar moet u aan denken bij het een mobiel toilet huren?

Als u een mobiel toilet huurt, is het belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is met een vrachtwagen. Hoewel hier geen grote vrachtwagen voor nodig is, moet het toilet wel geleverd en opgehaald kunnen worden.

 

Huren bij Custom Rent: onze service

Overweegt u een mobiel te huren? Wij helpen u graag. Afhankelijk van uw situatie ontzorgen wij u op de volgende manieren:

  • Evenementen. Voor kortdurende evenementen, van een dag of een aantal dagen, leveren we schone toiletten en halen we ze weer op na gebruik.
  • Bouwsector. Voor langere huurperioden, bijvoorbeeld als onderdeel van een bouwplaatsinrichting, bieden we wekelijkse reiniging. Hieronder vallen ook het legen van de bak, het bijvullen van de toiletvloeistof en het aanvullen wc-papier.

Bovendien weet u bij Custom Rent waar u aan toe bent. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Flexibele huurperiodes. Vanaf één week kunt u een mobiel toilet bij ons huren, zonder maximale huurtermijn.
  • Binnen één dag reactie. Dient u een offerteaanvraag bij ons in? Dan krijgt u binnen 24 uur reactie van ons—meestal al binnen enkele uren.
  • Snelle levering. We kunnen we het mobiel toilet al binnen twee dagen plaatsen.

 

Ons aanbod: verschillende typen mobiele toiletten

Naast de standaard mobiele toiletcabine kunt u ook plaskruizen, toiletwagens en festivalwc’s bij ons huren. Voor elke situatie hebben wij de juiste oplossing.

Bekijk ons volledige aanbod mobiele toiletten

 

Mobiel toilet huren? Neem contact op

Wilt u een mobiel toilet huren? Vraag hier een offerte aan of bel ons op 0182 76 40 08 voor direct contact.

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem ook dan gerust contact op! Ons team staat voor u klaar met advies op maat.