Terug naar overzicht
Melanie Thijm Melanie Thijm
± 2 min

Containers en units voor de festivalbranche

Custom Rent begrijpt als geen ander dat het organiseren van een succesvol evenement of festival begint bij een goede aankleding en praktische oplossingen. Daarom bieden wij een brede productrange aan containers en units, waardoor we in één levering alle gewenste units en containers voor uw evenement kunnen leveren.

 

Flexibele levering en gevarieerde units

Waarom zijn containers zo ideaal voor een festival of evenement? Allereerst zijn containers zeer flexibel en kunnen ze gemakkelijk aangepast worden aan uw specifieke wensen. Of u nu op zoek bent naar kantoorunits, kassa units, toiletwagens, kaartverkoop- of barcontainers, wij kunnen het snel en vakkundig leveren. Daarnaast bieden containers een snelle oplossing voor het creëren van extra ruimte, zonder dat u hoeft te investeren in permanente gebouwen. Bovendien kunnen containers eenvoudig verplaatst worden, waardoor u ze voor meerdere evenementen kunt gebruiken.

 

Voor elk evenement een container

Onze kennis en ervaring binnen de evenementen- en festivalbranche hebben ons al veel vaste opdrachtgevers opgeleverd. Of u nu een groot of klein evenement organiseert, wij kunnen met u meedenken over de range aan containerproducten en aanverwante artikelen die nodig zijn. Onze verhuuractiviteiten vinden het hele jaar door plaats, zodat we u in alle seizoenen kunnen voorzien van containers en units.


Van A tot Z aangekleed

Niet alleen bieden wij een breed scala aan containers en units, maar wij kunnen ook aanvullende diensten aanbieden zoals hekwerk, rijplaten en meubilair. Zo kunt u bij ons terecht voor een complete aankleding van uw evenement of festival. Tijdens de hoogtij-festivaldagen willen wij snel kunnen schakelen en houden we de communicatielijnen kort en helder, zodat u zich kunt focussen op de organisatie van uw evenement.
Kortom, of u nu een groot festival of een klein evenement organiseert, Custom Rent is dé leverancier van containers en units voor de evenementen- en festivalbranche. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en de mogelijkheden voor uw evenement.

 

Waarom Custom Rent?

Wij zijn een full-service verhuurbedrijf: behalve mobiele kleedkamers leveren we ook sanitair, opslag en koeling, hekwerk, rijplaten en meubilair. Kortom; alles om uw evenement of festival tot een succes te maken! 4 voordelen van Custom Rent:

  • Goed onderhouden, moderne mobiele kleedkamers
  • Standaard op locatie geleverd
  • Flexibele huurperioden
  • Vaste contactpersoon

 

Interesse in een container voor uw evenement?

Heeft u specifieke wensen voor uw festival container? Bel ons even, of vraag vrijblijvend een offerte aan.