Uitvoerderskeet huren

Custom Rent kan een volledig ingerichte uitvoerderskeet bij u afleveren. Een uitvoerderskeet (ook wel directiekeet genoemd) is een herkenbaar kantoorunit op elke bouwplaats. Deze units worden gebruikt als werkplek voor de uitvoerder en om de progressie in de bouw in de gaten te houden. Een uitvoerderskeet huren is zo gedaan, maar uit welke 2 opties kunt u kiezen?

  • Een kantoorunit - deze is voorzien van licht, verwarming en is makkelijk tussentijds te verplaatsen.
  • Een schakelunit - geschikt voor grootschalige bouwprojecten en wij kunnen deze units voorzien van sanitair en een keuken.

Meubilair kan aan beide units kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij ook aan een koelkast of afvalbak. U kiest zelf de uitbreiding.

Heeft u een spoedklus en moet u vandaag nog een uitvoerderskeet huren? Neem dan direct contact met ons op.

Even bellen over een uitvoerderskeet huren? Natuurlijk! Via 0182-764008 zijn we er voor u.

Wat zijn de grootste voordelen van een uitvoerderskeet huren?

Een uitvoerderskeet is een tijdelijk kantoor of kantine voor bouwpersoneel. Een bouwkeet is eenvoudig te verplaatsen, makkelijk te onderhouden en zeer comfortabel te maken door er goede verwarming, meubilair en sanitair in te plaatsen. Het grootste voordeel van een uitvoerderskeet huren is dat uw werknemers veilig, droog en rustig pauze kunnen houden of kunnen vergaderen. Het ander voordeel van een uitvoerderskeet huren is dat het huurtermijn zeer flexibel is. Vanaf één dag tot een aantal maanden, u bepaalt zelf wanneer de uitvoerderskeet weer moet worden opgehaald.

Handig om te weten: onze keten (ook met extra's) zijn direct uit de voorraad leverbaar. We rijden door heel Nederland om deze te bezorgen.

 

Een uitvoerderskeet huren? Vraag een offerte aan. U hoort binnen 1 werkdag van ons. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.