Unit huren voor tijdelijk gebruik

Een unit huren: voor bouw en evenementen zijn er diverse toepassingen te bedenken voor een aanvullende unit voor tijdelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijk toilet, kantoorgebouw, controlekamer of een extra bar of uitgifteplaats voor bij evenementen. Wat uw wensen ook zijn: Custom Rent heeft de juiste unit te huur voor u!

Unit huren voor de bouw

Unit huren voor de bouw

Soms moet er binnen een bouwproject snel opgeschaald worden om aan de uiterlijke opleverdatum van een object te voldoen. Een tijdelijke huurunit op de bouwplaats komt dan perfect van pas. Een extra sanitair gebouw, kantoorunit of schaftunit is binnen no time geregeld. Wij leveren rechtstreeks op de bouwplaats, vaak al binnen 1 werkdag. Precies wat u nodig heeft. Kiest u voor een extra grote schaftkeet, inclusief sanitair? Of gaat het om een kleiner team en laat u liever een losse sanitairunit of mobiele toiletten plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden!

kassa unit huren

Unit voor evenement huren

Een kassacontainer (zie foto) is een voorbeeld van een unit die u bij ons kunt huren. Ideaal voor bijvoorbeeld een festival of sportwedstrijd. Bekijk hiervoor ook onze festivalcontainers. Of heeft u een outdoor evenement waarbij u bepaalde spullen moet uitgeven; bijvoorbeeld silent disco koptelefoons, of tuinstoelen voor een buitenbioscoop? Een uitgifte unit huren kan de oplossing zijn voor u. In de unit / container slaat u eenvoudig de spullen op, waarna u aan één kant een loket opent. Uiteraard verzorgen wij bij evenementen ook graag de verhuur van een sanitair unit of mobiel toilet. Met Custom Rent heeft u zo uw hele terreinopzet compleet! Laat ons uw wensen weten en wij regelen het graag voor u!