Zo snel mogelijk een reclame container huren? Bel ons op: 0182-764008

Reclamecontainers huren en customizen

Via Custom Rent kunt u makkelijk en snel een reclamecontainer huren. Voor een actie op een eenmalig evenement of als tijdelijke reclame is dit een ideale optie. Wij kunnen deze vervolgens helemaal aanpassen naar uw wensen. Welke kleuren of extra's (zoals vlaggen, luifels, spandoeken en meubilair) wilt u? Moet de container met uw logo of tekst behangen worden?

Reclamecontainers huren - hoe?

Laat ons uw voorkeuren weten. Samen zullen we over uw design en onze mogelijkheden sparren. Vervolgens gaan we de hele container voor u customizen. Maatwerk leveren is voor ons de leukste klus die er is! Wij bezorgen de container op de gewenste locatie. Ook zorgen wij voor het verplaatsen en de montage. Na gebruik halen wij de container namelijk weer voor u op. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

 

Ja, ik ben benieuwd!

Waarom kiest u voor container reclame?

Maak van uw container een echte blikvanger op het festival of bouwterrein. Val op met uw huisstijl, logo of reclame. Een container is groot, robuust en een goed uithangbord voor uw merk. Wij kunnen ook gehuurde containers voorzien van belettering, andere kleuren en vlaggen. Container reclame is relatief goedkoop en vergroot meteen uw naamsbekendheid!

Meer naamsbekendheid
Volledig te customizen
Laat uw merk opvallen

Container reclame offerteaanvraag

Wij nemen binnen 1 dag contact met u op over de opties voor reclamecontainers.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.