Direct festival wc's bestellen?

Bel ons op: 0182-764008.

 

Jouw festival wc’s snel geleverd

Organiseer je een publiekelijk evenement, zoals een buitenfestival, dan zijn goede sanitaire voorzieningen onmisbaar. Bij Custom Rent begrijpen we dit als geen ander. Wij bieden op maat gemaakte festival wc's die snel geleverd, efficiënt geplaatst en zonder zorgen weggehaald worden. Of je nu een groot commercieel festival organiseert of een kleiner kunst- en cultuurevenement, bij Custom Rent hebben we voor elk evenement de juiste sanitaire unit beschikbaar.

Welke sanitaire unit heb je nodig?


Het is lastig om te bepalen welke sanitaire unit je nodig hebt. Gelukkig hebben wij bepaalde formules waarmee we kunnen berekenen hoeveel toiletten er nodig zijn voor een bepaald aantal bezoekers. Op basis daarvan bepalen we de geschikte grootte en afmeting van de unit die geleverd moet worden. In sommige gevallen zijn kleine single chemische toiletunits voldoende, terwijl bij grotere evenementen behoefte is aan grotere toiletwagens. Deze moeten echter wel worden aangesloten op een riool en watertoevoer voor het handen wassen, wat niet altijd mogelijk is.

Schoon zonder omkijken


De chemische toiletten worden uiteraard schoon aangeleverd en wij nemen het vuil weer mee zonder dat de opdrachtgever er naar om hoeft te kijken. Mocht er onverhoopt een calamiteit plaatsvinden rondom de sanitaire units tijdens het festival, dan hebben wij een storingsdienst die eventuele problemen direct kan komen oplossen. Zo heeft de opdrachtgever er verder geen omkijken meer naar.

Snel en efficiënt


Custom Rent schakelt snel en levert efficiënt. Zo kunnen de units, indien nodig, nog dezelfde dag geleverd worden. Wij houden de communicatielijnen kort en helder, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Kortom, bij Custom Rent ben je verzekerd van de beste sanitaire oplossingen voor jouw evenement, zonder gedoe en zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen.

Nu een offerte voor een festival wc ontvangen?

Vul onderstaand formulier in. U hoort snel van ons.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.