Terug naar overzicht
Johanneke van der Kooij Johanneke van der Kooij
± 2 min

Event container huren: maak er wat moois van deze zomer!

Nederland gaat weer massaal naar evenementen en de festivalzomer is inmiddels al volop losgebarsten. Waar bent u als evenementenorganisatie dan zonder event containers? Zo’n mobiele unit huren is relatief voordelig en daarbij is hij voor meerdere doeleinden inzetbaar. In deze blog vertellen we u over de voordelen, de verschillende typen en de bijbehorende prijzen wanneer u een event container wilt huren. 

Verschillende typen event containers

Bij Custom Rent hebben we 3 typen event containers of festival containers te huur:

Een robuuste en opvallende container voor festivals en evenementen. Volledig te customizen en in te richten naar uw wens.

Om veilig en snel munten aan de evenementenbezoekers te overhandigen.

  • Glazen container.

De glazen container kunt u voor diverse toepassingen inzetten, bijvoorbeeld als pop-upstore, beursstand, rookruimte, etalage of radiostudio.

Uiteraard hebben we bij Custom Rent naast event containers voor horeca- of verkooppunten ook sanitair units beschikbaar, om uw evenement compleet te maken.

Waarom een event container huren bij Custom Rent?

  • Levering op locatie binnen 1 dag
  • Snel op te bouwen en om te bouwen
  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Desgewenst veilig af te sluiten
  • Eigen branding/belettering en maatwerk mogelijk

Event container huren: de prijzen

De prijzen voor een event container hangen af van welk type u kiest. Een kassa unit is al per dag te huren en kost per stuk € 140 voor een 2-persoons unit. Een volledig ingerichte barcontainer heeft u vanaf € 750 per week of weekend.