EHBO Units: de veilige back-up locatie voor elk evenement


Bij het organiseren van een evenement of festival zijn er talloze regels waaraan voldaan moet worden om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Eén van deze regels is het verplicht hebben van een EHBO team en een EHBO unit op het terrein. Gelukkig biedt Custom Rent de oplossing met onze kantoorunits die eenvoudig in te richten zijn als EHBO units.

Snel even overleggen over het huren van een EHBO unit? Bel: 0182-764008

Multifunctionele units

Onze kantoorunits zijn multifunctioneel en kunnen voor diverse doeleinden worden ingericht, waaronder dus een EHBO unit. Onze units zijn voorzien van elektrische aansluitingen, wateraansluitingen, verlichting en verwarming en kunnen in verschillende afmetingen worden geleverd, van 3m x 2.4m tot 10m x 3m.

Flexibiliteit voorop

Wij begrijpen dat bij het organiseren van een evenement, flexibiliteit en snelheid van leveren van groot belang zijn. Daarom bieden wij een persoonlijk contactpersoon die u snel van dienst kan zijn en zorgen wij dat de EHBO unit de volgende dag al gebracht kan worden, of u deze nu tijdelijk of voor onbepaalde tijd huurt.
Kortom, met Custom Rent bent u verzekerd van een veilige back-up locatie voor uw evenement. Neem vrijblijvend contact op met één van onze verkoopspecialisten en ontdek wat wij voor uw evenement kunnen betekenen. 

Goed om te weten: de units zijn standaard voorzien van verwarming en verlichting. 

> Terug naar unit huren

Meer weten over onze EHBO units?

Vul dit formulier in. U ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van een mobiele EHBO unit.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.