Terug naar overzicht
Johanneke van der Kooij Johanneke van der Kooij
± 2 min

Wanneer kunt u het beste een tijdelijke werfkeet huren?

Een kleine schaftwagen, ook wel werfkeet is handig om tijdelijk te huren. Maar in welke gevallen kunt u beter kiezen voor een tijdelijke werfkeet en wanneer is het aan te raden om een grote schaftunit op de bouw neerzetten? We geven een aantal voorbeelden.

Een tijdelijke werfkeet huren

Wij verhuren vaak een werfkeet of schaftwagen aan aannemers die een tijdelijk bouwproject hebben. Voorbeelden van korte projecten zijn een verbouwing van een huis of het vernieuwen van de daken in een wijk. In een woonwijk heeft u vaak wat minder ruimte voor de deur, en is een grote schaftunit daarom onpraktisch. Maar wilt u toch een kleine verblijfplaats om koffie in te drinken of te lunchen, dan is een werfkeet de oplossing. De werfkeet of schaftwagen is ook verrijdbaar. Dit maakt het een zeer geschikte optie voor wanneer u door de dag heen op verschillende locaties aan het werk bent.

Werfkeet kopen?

Heeft u vaak kortere projecten, waardoor u tijdens uw werkdag veel reist? Dan is het ook een optie om een verrijdbare werfkeet te kopen. Onze koopunits kunt u volledig customizen naar eigen wens, dus ook met eigen branding en logo.

Werfkeet of grote schaftunit?

Heeft u nog twijfels of u moet kiezen voor een kleine werfkeet of een grote schaftunit? Wat de beste keuze is, hangt af van een aantal factoren. Heeft u de ruimte op de bouw voor een grote schaftunit (bijvoorbeeld 10m bij 3m), en verblijft u langere tijd op dezelfde plaats? Voert u de klus uit met een man of 3, of gaat het om een team van 30 man? Voor projecten van een aantal maanden, waarbij groepen mensen tegelijk moeten lunchen, raden wij u aan om een grote (vaste) schaftunit te huren. U heeft hierin ook de ruimte om bijvoorbeeld sanitair toe te voegen, zodat u geen losse mobiele toiletten hoeft te huren. 

Vraag ons om advies!

Bent u geïnteresseerd in onze units, maar wilt u eerst overleggen wat voor u de beste optie is? Neem contact op, wij geven u graag maatwerk advies voor uw situatie.