Terug naar overzicht
Gabriëla van der Hel Gabriëla van der Hel
± 3 min

Waar moet u aan denken bij het huren van een schaftkeet?

Een schaftkeet wordt vaak ingezet op een bouwplaats of werkterrein, als pauzeruimte (of: schaftruimte) en opslagruimte. Een schaftwagen wordt ook wel een bouwkeet genoemd. De bouwkeet is bijvoorbeeld voor bouwmedewerkers en schilders om veilig en droog te kunnen overleggen of te schaften. Een schaftkeet is relatief goedkoop, handig en snel in te zetten voor uiteenlopende projecten.

Zo kiest u een schaftkeet

Bedenk eerst hoe lang u de schaftkeet nodig gaat hebben. Voorziet u dat u deze in de toekomst vaker zal gebruiken? Misschien is het dan een goed idee om een schaftwagen te kopen. Welk meubilair hebben uw medewerkers nodig? Denk hierbij aan een koffiezetapparaat, tafels en stoelen. Of aan een keukenblok en toilet. Daarnaast is het ook mogelijk om de schaftkeet te voorzien van uw logo of reclame.

Voordelen schafkeet (5x)

  1. Goed geïsoleerd, fungeert als een droge en veilige ruimte voor pauze, vergaderingen en overleg. In de zomer biedt een schaftkeet koelte en in de winter is het er juist lekker warm binnen.
  2. Makkelijk in te richten naar eigen wens en om extra meubilair of sanitair toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  3. Ook makkelijk te verplaatsen met de trekhaak van uw eigen auto. Uw schaftkeet kan door het hele land bezorgd worden en wij halen de schaftkeet ook zo weer voor u op.
  4. Altijd voorzien van verlichting en verwarming. De schaftkeet kan snel aangesloten worden op de aanwezige water en stroom voorzieningen.
  5. Ook een gehuurde schaftkeet kunt u via Custom Rent helemaal voorzien van uw eigen huisstijl. Goed voor extra naamsbekendheid en reclame.

Welke schaftkeet wilt u huren?

Via Custom Rent huurt u een schaftcontainer of koopt u een schaftwagen, die wij geheel naar wens voor u kunnen aanpassen tot een uitstekende kantoor- en schaftruimte. Bijvoorbeeld voorzien van een keukenblok, opslag en toilet. Of huur gewoon direct onze standaard uitvoerderskeet. Bent u op zoek naar een verplaatsbare unit? Bekijk dan onze mobiele snelverkeer schaftwagens. Laat ons weten wat u zoekt want wij kunnen u direct verder helpen: neem nu contact op.