Terug naar overzicht
Michel Rodenburg Michel Rodenburg
± 3 min

Dit moet u erover weten: sanitair units voor uw bouwterrein

Moet u allerlei zaken regelen voor uw bouwproject, zoals vergunningen, materiaal en machines? Vergeet dan zeker niet om ook sanitairoplossingen voor uw werknemers te regelen. Lees deze blog als u meer wilt weten over de verschillende sanitaire units en voorzieningen die u kunt huren voor uw bouwterrein.

Wat voor sanitaire units en voorzieningen zijn er?

Deze  sanitaire units en voorzieningen kunt u huren:

  • Portable toiletcabines
  • Plaskruizen
  • Toiletwagens
  • Toilet units
  • Douche units

Sommige units of voorzieningen kunt u aansluiten op het water en op de afvoer, maar sommigen zijn gekoppeld aan een septictank. Bent u benieuwd wat handig en mogelijk is voor uw bouwterrein? Neem dan contact op.

Voordelen sanitair unit huren:

  1. Goed te vervoeren en verplaatsen
  2. Makkelijk schoon te maken
  3. U kunt basic opties huren, maar ook luxere units met bijvoorbeeld douches
  4. De prijs per unit gaat omlaag bij een grote afname

Hoeveel toiletten heeft u nodig?

Hoeveel toiletten u nodig heeft het aantal medewerkers die op de bouwplaats werken en hoe groot het terrein is. Voor langdurige projecten raden wij sanitair units aan, want dit geeft net wat meer comfort. Voor projecten van maar een paar weken zijn portable toiletcabines ook vaak voldoende. Met oog op hygiëne is het belangrijk dat er naast de toiletten een wastafel met stromend water is. Ook moeten er zeepdispensers, wegwerphanddoekjes en afvalcontainers beschikbaar zijn. Als dit niet tot de mogelijkheden behoort, kunt u ook desinfectie dispensers plaatsen.

Verschillende sanitair units huren

Via Custom Rent huurt u verschillende sanitair units en voorzieningen. Wij leveren deze van verschillende afmetingen, inclusief wasbakken of zelfs douches. Vraag ons ook naar de extra's, zoals verwarming of beveiliging. Onze sanitaire oplossingen zijn per week of weekend te huur. Bekijk hier de tarieven.

Neem nu contact op om een sanitair unit te huren voor uw bouwplaats.