Terug naar overzicht
Johanneke van der Kooij Johanneke van der Kooij
± 2 min

Sanitair container huren voor op de bouwplaats: 5 redenen

Een sanitair container of wc container huren is ideaal voor bouwprojecten. Deze mobiele toiletwagens met wasbakken zijn dan ook een veel gevraagd item door onze bouwklanten. We geven u 5 redenen om een sanitair container te huren voor op de bouwplaats!

1.    Een sanitair container is comfortabel en goed geïsoleerd

Op de bouw werk je regelmatig op vlaktes waar de wind nog vrij spel heeft. Niets is dan zo vervelend als de kou die door het toilet heen komt. Een sanitair container daarentegen is stevig en goed geïsoleerd, en houdt dus de kou tegen.

2.    U kunt de wc container continu blijven gebruiken

Chemische toiletten gaan maar voor beperkte tijd mee, op enig moment zullen deze geloosd moeten worden. Daarnaast laat bij deze oplossingen de hygiëne vaak te wensen over. Huurt u een wc container, dan kan deze gewoon aangesloten worden op het riool. En kunt u de unit zonder onderbrekingen blijven gebruiken. Wel zo prettig, zeker bij grotere teams.

3.    Een sanitair container is milieuvriendelijker

Bij een sanitair container of unit, wordt schoon water gebruikt net zoals bij reguliere toiletten. Doordat er geen chemicaliën bij gebruikt worden is dit een stuk vriendelijker voor het milieu.

4.    Units zijn makkelijk verplaatsbaar

Een wc container is relatief licht. Deze is dus vrij eenvoudig te verplaatsen, zeker met het materieel op de bouwplaats. Optioneel hebben wij ook kleine toiletwagens die verrijdbaar zijn, om het u nog makkelijker te maken.

5.    Makkelijk schoon te maken

De sanitair containers zijn standaard zo ingericht dat de schoonmaker hier makkelijk met een mop doorheen kan.

Hoe zijn onze sanitair units ingericht?

Onze sanitair units zijn standaard voorzien van verwarming en verlichting. Behalve dat de sanitair unit verkrijgbaar is in verschillende afmetingen (3x2,40m, 6x2,40m en 6x 3m), zijn er diverse mogelijkheden qua samenstelling. Kies uit heren- of damestoiletten, urinoirs of plasgoten, wasbakken of douches. Bekijk de verhuurpagina van sanitair unit voor meer details.
Ook kunt u de toiletunit combineren met een kantoorunit of schaftunit, zo heeft u alle voorzieningen op de bouwplaats bij elkaar. 

Sanitair container huren bij Custom Rent

U wilt een sanitair container huren. Waarom zou u kiezen voor Custom Rent? 
-    Levering direct uit voorraad
-    Levering binnen 1 dag, rechtstreeks op locatie
-    Vlotte communicatie
-    Zeer scherpe prijzen bij afname meerdere units

Snel even overleggen over het huren van een sanitair container? Bel: 0182-764008