Terug naar overzicht
Gabriëla van der Hel Gabriëla van der Hel
± 3 min

Pop up container op een festival of evenementen: waar kunt u deze voor gebruiken?

Een pop up container is een zeecontainer of een unit, die van top tot teen is aangepast. Een gebruikte zeecontainer een tweede kans geven in de vorm van een pop up container is een duurzaam en handig initiatief. De pop up container wint aan populariteit want de mogelijkheden met deze containers zijn namelijk eindeloos. Bijvoorbeeld als tijdelijke winkel, festival- of beurs stand. Pop up containers zijn daarom niet meer weg te denken uit het evenementenlandschap.

Branding van een pop up container

U kunt de pop up container voorzien van uw eigen branding en van top tot teen decoreren voor een unieke look and feel. Ontvang uw doelgroep in of bij uw container door een catchy inrichting of uitnodigend meubilair te kiezen. Vergeet bijvoorbeeld de belettering, een koelkast, planten, vlaggen of parasols niet. Het verschil zit in de details.

Hier kunt u een pop up container voor gebruiken (6 x inspiratie):

  • food truck
  • bar of restaurant
  • brandstore
  • promotie stand
  • beursstand
  • VIP-area

Add ons voor een pop up container

Wilt u meer dan alleen een robuuste container, dan kunt u allerlei componenten toevoegen en de container helemaal op maat laten maken. Denk hierbij aan glazen deuren, een trap,luifels en verlichting. Of zelfs containers op elkaar stapelen en een terras bovenop de container creëren. Wij kunnen de container geheel naar wens voor u verven, behangen, beplakken en uitgebreid modificeren.

Een pop up container via Custom Rent bestellen

Wij hebben verschillende modellen pop up containers in ons assortiment. Bijvoorbeeld een glazen container of een bar container. Beide modellen zijn toegankelijk, stoer en robuust. Ook kan de container helpen bij het uitdragen van uw merk. Daarbij is een container customizen makkelijk dan u denkt. Wij kunnen snel de verschillende elementen aan de pop up container (de)monteren.

De drie grootste voordelen van een pop up container:

  1. Een pop up container is makkelijk te verplaatsen en hebben een korte opbouwtijd. Wij bezorgen de containers door heel Nederland en halen deze weer op zodra ze niet meer nodig zijn. Onze kraanwagens kunnen overal naartoe rijden.
  2. De containers zijn weersbestendig, goed geïsoleerd en bieden koelte tijdens warme dagen of juist een schuilplaats bij slecht weer.
  3. Gebruikt u de container voor een eenmalige actie of wilt u de container vaker inzetten? Wij bewaren de container en de materialen voor u, of - als dat gewenst is, gebruiken de container voor een nieuw project. U heeft er geen omkijken naar.

Een passend ontwerp voor uw budget

Benieuwd naar onze pop up containers? Laat ons weten wat u nodig heeft, samen kunnen we brainstormen over een tof en passend ontwerp voor uw budget.