Terug naar overzicht
Johanneke van der Kooij Johanneke van der Kooij
± 2 min

Mobiele kleedruimte voor evenementen

Bij Custom Rent zijn we specialist in tijdelijke units, zo bieden we ook diverse mobiele kleedkamers voor evenementen. Een mobiele kleedruimte kan praktisch zijn bijvoorbeeld bij de opbouwfase van de podia, maar ook gedurende het festival. Bijvoorbeeld als plek voor artiesten of personeel om zich om te kleden, of als opslagruimte voor hun audio-apparatuur. In deze blog leest u alles over de indeling, prijzen en huurvoorwaarden.

Mobiele kleedkamer voor festivals

De mobiele kleedkamers voor evenementen of festivals worden door ons standaard geleverd met 2 ramen inclusief rolluik en 1 deur. Het is mogelijk om de kleedkamers tegen een meerprijs door ons te laten inrichten met tafels, stoelen, koelkasten, kledingkasten en afvalbakken. De unit is standaard verwarmd met een elektrisch kacheltje. De mobiele kleedkamer is af te sluiten met een slot, waardoor eventuele kostbare items veilig zijn. De unit kan eenvoudig verplaatst worden met een heftruck.

Wat kost een mobiele kleedruimte?

Wij hanteren voor de festivals een vanafprijs van € 175,- (gebaseerd op een huurperiode van 1 week), zonder meubilair.

Ook reclamebelettering mogelijk

Voor alle units die wij verhuren geldt: u kunt ze volledig laten customizen volgens uw wensen. Bijvoorbeeld door reclamebelettering, een logo, slogen of de huisstijl van uw festival of evenement. Dit kan met een banner. De belettering is mogelijk als u de mobiele kleedkamer huurt, maar denk ook aan bijvoorbeeld een pop-up container of bar. Meer weten? Ga naar Customized.

Waarom Custom Rent?

Wij zijn een full-service verhuurbedrijf: behalve mobiele kleedkamers leveren we ook sanitair, opslag en koeling, hekwerk, rijplaten en meubilair. Kortom; alles om uw evenement of festival tot een succes te maken! 4 voordelen van Custom Rent:

  • Goed onderhouden, moderne mobiele kleedkamers
  • Standaard op locatie geleverd
  • Flexibele huurperioden
  • Vaste contactpersoon

Interesse in een mobiele kleedruimte voor uw evenement?

Heeft u specifieke wensen voor uw mobiele kleedruimte? Bel ons even, of vraag vrijblijvend een offerte aan.