Terug naar overzicht
Gabriëla van der Hel Gabriëla van der Hel
± 2 min

Een koppelbare container inzetten - hoe en waarvoor?

Meer goederen of materialen opslaan? Containers kunnen aan elkaar gekoppeld worden - zowel naast elkaar als bovenop elkaar, voor extra ruimte en opslag. Containers zijn relatief goedkope opslagplaatsen en zijn makkelijk aan elkaar te verbinden. Opslagcontainers worden daarom vaak op een bouw- of werkterrein gebruikt. Verder is het efficiënt en veilig om de containers op elkaar te stapelen voor transport over zee. Ze kunnen overal ter wereld naar toe worden vervoerd.

Koppelbare units

De koppelbare units van Custom Rent zijn in te gebruiken voor diverse doeleinden. Ze zijn te gebruiken voor tijdelijke kantoorruimte, productieruimte, technische ruimte of schaftruimte. De units kunnen makkelijk en veilig aan elkaar gekoppeld worden. Wij leveren - als dit gewenst is, ook de inrichting en inventaris van de schakel units. Wij beschikken over een breed assortiment aan bureaus, stoelen, kantoorkasten en kledingkasten. We zorgen ervoor dat uw inventaris gelijktijdig met de bestelde schakel units wordt afgeleverd. U bent dan direct operationeel. Wij nemen het transport, de (de)montage en het onderhoud volledig voor onze rekening. U hoeft u dus nergens zorgen om te maken. Wij leveren en plaatsen snel en direct de units uit onze ruime voorraad.

Koppelen van containers en units

Bijna elke standaard container of unit is koppelbaar door middel van een rubberen pees, bridge fittings en inwendige afwerking. Custom Rent heeft een eigen montage team die de unitgebouwen gebruiksklaar oplevert. Wij monteren op de locatie, koppelen de units aan elkaar, maken de daken dicht en koppelen de nutsvoorzieningen onderling door.

Stapelen van containers en units

Het op elkaar stapelen van containers en units wordt met twistlocks gedaan. Dit voorkomt dat de containers gaan schuiven, bijvoorbeeld tijdens het vervoer of door de wind op locatie. De gestapelde containers en units worden standaard geleverd met een trap. Wij kunnen deze trap overal plaatsen, omdat deze niet afhankelijk is van de positie van de deur.

Welke containers zijn te koppelen?

Opslagcontainers - Als u meer ruimte nodig heeft om producten of materialen op te slaan, kunt u opslagcontainers makkelijk aan elkaar koppelen.
Milieucontainers - Deze worden vaak aan elkaar gekoppeld op een bouwterrein of werkplaats. Of worden door schildersbedrijven ingehuurd voor grote verfklussen.
Schakelunits – Deze worden vaak gebruikt voor tijdelijke kantoorruimte of schaftruimte. Deze schaalbare oplossing is zeer populair op bouwterreinen en naast werkplaatsen.
Pop-up of barcontainer - Extra containers betekent meer reclame, omzet of plek om klanten te ontvangen. Ook onze gehuurde containers kunt u helemaal voorzien van uw eigen branding.

Nu een partij containers of units kopen, huren of koppelen

Neem contact met ons op om containers of units te kiezen uit onze ruime voorraad. U kunt deze kopen, huren en in de toekomst ook aan elkaar koppelen voor meer opslagruimte. Waar bent u naar op zoek? Laat het ons weten!