Terug naar overzicht
Johanneke van der Kooij Johanneke van der Kooij
± 3 min

Bouwkeet kopen bij Custom Rent: de voordelen

Bij het kopen van een bouwkeet gaat u vanzelfsprekend niet over één nacht ijs. Dit is een forse investering in uw bedrijf; u vertrouwt de oplevering ervan daarom ook niet zomaar aan iemand toe. Dat begrijpen we. Daarom staan een korte levertijd én goede communicatie bij Custom Rent altijd voorop. Dit zijn de voordelen als u een bouwkeet koopt bij Custom Rent. 

Bouwkeet kopen, direct uit voorraad leverbaar

Wilt u een bouwkeet kopen? Dan is de levertijd hierbij cruciaal. Moet u opschalen in de bouw, dan moet u snel kunnen schakelen. Dat geldt ook voor uw personeelsruimtes. Bij Custom Rent kunnen wij een razendsnelle levering verzorgen, dankzij onze ruime voorraad nieuwe én gebruikte bouwketen. De standaard uitgevoerde units zijn per direct beschikbaar en maatwerk kunnen wij na opdracht met 7 weken leveren.

Waarom een bouwkeet kopen bij Custom Rent?

Een bouwkeet kopen bij Custom Rent heeft als voordeel dat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Wat doen wij?

  • Bouw en inrichting van standaard of maatwerk bouwketen
  • Levering op locatie
  • Alle soorten belettering
  • Natlakken in alle RAL-kleuren

Met Custom Rent heeft u dus slechts één partij nodig om uw bouwkeet volledig op maat te laten produceren en leveren!

Bouwkeet inrichten naar wens

Hoe wilt u de bouwkeet inrichten? Bij Custom Rent hebben we standaardunits, maar als u iets anders wilt, dan bepaalt u de inrichting helemaal zelf. Gaat het u om aangepaste raampartijen, voorzieningen als airconditioning of meubilair, werkbanken of sanitair? Vrijwel alles wat u bedenkt is mogelijk. Als u bij ons een bouwkeet koopt, kunt u deze volledig op maat en naar wens samenstellen.

Laat uw bouwkeet beletteren

Besluit u om bij Custom Rent een bouwkeet te kopen, dan bieden wij behalve standaard levering ook nog een extra service. Wij doen hierbij namelijk ook al uw reclamebelettering, en sprayen de bouwkeet desgewenst in elke RAL-kleur naar wens. We customizen de unit op deze manier volledig naar uw merk.

Bouwkeet met signing voor Staton Bouw

Voor onze vaste klant Staton Bouw hebben we onlangs meerdere nieuwe 10.00 x 3.00 meter bouwketen geleverd en wij hebben ook de units voorzien van signing. De signing hebben wij zelf ontworpen, geprint op onze eigen printers en op locatie aangebracht. Zie de afbeeldingen van dit project hieronder.

Vraag ons om advies!

Bent u geïnteresseerd in een bouwkeet, maar wilt u eerst overleggen wat voor u de beste optie is? Neem contact op, wij geven u graag maatwerk advies voor uw situatie.