Terug naar overzicht
Gabriëla van der Hel Gabriëla van der Hel
± 2 min

Bouwkeet containers: wat voor soorten bouwketen zijn er?

Als aannemer of projectleider in de bouw is een bouwkeet huren (ook wel schaftunit of schaftwagen genoemd) zeker een taak op de to-do list. Een bouwkeet is een tijdelijk kantoor of pauzeruimte op een bouwterrein. Via Custom Rent bestelt u makkelijk een schaftcontainer. Snel afvinken maar! Eerst meer weten over de verschillende soorten bouwketen? Lees meer over de extra's die u kunt toevoegen.

Een basic of luxe bouwkeet

Een bouwkeet kunt u zo basic of luxe huren als u maar wenst. Een basic bouwkeet heeft verwarming, licht en elektriciteitsaansluiting. Wij kunnen er ook tafels, stoelen, kasten, een werkbank, een (chemisch) toilet een keukenblok en zelfs douches in plaatsen. Wilt u extra beveiliging? Ook dit kunnen wij leveren. De afmetingen van onze standaard bouwketen varieren van 3 meter tot 10 meter in lengte. Ook kunnen we deze containers met elkaar verbinden of op elkaar stapelen voor extra ruimte.

Een bouwkeet container via Custom Rent bestellen

Wij hebben diverse bouwkeet containers van verschillende afmetingen in ons assortiment. We hebbend dan ook honderden bouwketen op voorraad die u kunt huren. Wilt u een container customizen met uw merk, logo of reclame? Dat kan ook! Daarbij kunt u ook een bouwkeet bij ons kopen, als u voorziet de container ook in de toekomst bij andere bouwprojecten nodig te hebben.

3x De grootste voordelen van een bouwkeet:

  1. Een bouwkeet container kan zeker tegen een stootje. Hoewel zeer robuust, kan de bouwkeet alsnog makkelijk verplaatst worden op het bouwterrein of werkplaats.
  2. De bouwkeet container beschermt uw mensen tegen weer en wind bij koude dagen en biedt een veilige schuilplaats om rustig in te pauzeren.
  3. Een bouwkeet kunt u ook makkelijk schakelen (op of tegen elkaar aan plaatsen). Dit is handig omdat dit zo min mogelijk onnodige ruimte op het bouwterrein inneemt.

Nu een bouwkeet huren

Nieuwsgierig naar onze bouwkeet containers? Vertel ons wat u zoekt. Wij hebben simpele en geüpgrade modellen die wij morgen bij u kunnen leveren. We bezorgen door het hele land. Handig om te weten: wij zijn flexibel met het huurtermijn, dus als het project uitloopt kunnen wij de container langer bij u laten staan. Neem contact met ons op om direct een bouwkeet te huren.